«Μετά από δύο χρόνια πολιτικής απάτης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπλήσσει κανέναν με τις επιλογές του και τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του. Οι επαναστάτες της πλατείας που «θα άλλαζαν την Ευρώπη» για χάρη της καρέκλας έβαλαν κοστούμια, υποδέχονται τα αεροσκάφη της AirChina και παριστάνουν τους οπαδούς της ελεύθερης οικονομίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας. Φυσικά όλα αυτά υπό την αίρεση ότι δεν ενοχλούν τους ψηφοφόρους και τις συντεχνίες που τους στηρίζουν. Εκεί επιδεικνύουν τη σκληρά ιδεολογική αριστεροφροσύνη τους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα σύστημα που θα τους διατηρήσει στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τελευταίο θύμα αυτής της απέχθειας του ΣΥΡΙΖΑ για κάθε τι νέο, ήταν το taxibeat.

Μια εφαρμογή που έχει όλα τα στοιχεία που οι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αντιπαθούν: είναι ψηφιακή, το κράτος δεν επεμβαίνει και όλοι αξιολογούνται.

Φυσικά αυτή η εφαρμογή δεν αρέσει σε μια μερίδα συνδικαλιστών που απλά θέλουν να μην αλλάξει τίποτα. Τους εξυπηρετεί να καλύπτουν τη δική τους μετριότητα πίσω από την αναπαραγωγή στερεοτύπων, παραγνωρίζοντας πως αυτές οι τεχνολογικές εφαρμογές άλλαξαν άρδην την εικόνα των επαγγελματιών.

Ζούμε σε μια εποχή που οι τεχνολογίες δεν λειτουργούν παραπληρωματικά, αλλά συμπληρώνουν η μια την άλλη. Μπορείτε να φανταστείτε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο χωρίς να μπορείτε να ακούσετε ραδιόφωνο ή να μην μπορείτε να δείτε τηλεόραση επειδή διαβάζετε εφημερίδα; Κάτι τέτοιο επιχειρεί να νομοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά συνέπεια, αντί να δημιουργούμε όρους στραγγαλίσματος της ελεύθερης αγοράς, οφείλουμε να κάνουμε αυτό που αρμόζει σε ένα φιλελεύθερο κόμμα: Να εξασφαλίσουμε ίσους όρους ανταγωνισμού, εστιάζοντας σε δύο κεντρικά ζητήματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξασφαλιστεί είναι να έχουν όλοι τη δυνατότητα και τη γνώση να χρησιμοποιήσουν τα τεχνολογικά μέσα με τον ίδιο τρόπο

Συνεχίζετε την ανάγνωση στο rizopoulospost.com.