27/05/2021

Newsletter για το Βραβείο «Καλής Διοίκησης» του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή 2021

Από τις αρχές της χρονιάς, ξεκινήσαμε μια πανελλαδική καμπάνια για την παρουσίαση και προώθηση της πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Access2Markets, ενός εξαιρετικά εύχρηστου και χρήσιμου εργαλείου, που υποστηρίζει τη δημιουργία και την ανάπτυξη του εξαγωγικού προφίλ ιδίως των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, προβάλαμε το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την Access2Markets, που διεξήχθη στα ελληνικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 14 Απριλίου, όπου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής και η Ελλάδα ξεπέρασε, σε αριθμό συμμετεχόντων, μεγάλες χώρες.

Η καμπάνια μας για την Access2Markets σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ήδη έχουν γίνει εκδηλώσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την Περιφέρεια Κρήτης, με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τα Επιμελητήρια Ηπείρου, Πελοποννήσου, Πιερίας, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, καθώς και με τη Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσουν και άλλες, αντίστοιχες εκδηλώσεις, μέχρι το καλοκαίρι.

Η Access2Markets είναι μία από τις 37 πρότασεις για το Βραβείο «Καλής Διοίκησης» του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή 2021.

Για να στηρίξετε αυτό το έργο, μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2021 πατώντας το κουμπί “ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ” και επιλέγοντας το ΝΟΥΜΕΡΟ 32.

Διαβάστε ολόκληρο το newsletter εδώ.