«Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει μέρος των κλοπιμαίων που ο ίδιος αφαίρεσε από τους Έλληνες»

«Κοροϊδεύετε τον κόσμο για να κλέψετε την ψήφο του» ήταν η απάντηση της Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κας Ασημακοπούλου στην Κυβέρνηση στη σημερινή της ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής στις τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού και του Υπ. Οικονομικών, κ. Τσακαλώτου, για τις τροπολογίες για τις φορολογικές μειώσεις και το κοινωνικό μέρισμα.

Η κα Ασημακοπούλου κατηγόρησε την Κυβέρνηση και τον κ, Τσίπρα ότι λεηλάτησε την Ελλάδα εξαπολύοντας ληστρική φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη, ληστεύοντας τους συνταξιούχους με 21 αχρείαστες περικοπές συντάξεων και περικοπή του ΕΚΑΣ, ληστεύοντας ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις με αύξηση ασφαλιστικών εισφορών, ληστεύοντας μισθωτούς, ληστεύοντας το κράτος και υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία:  «Ληστέψατε την πραγματική οικονομία με φοροεπιδρομή, με την περικοπή του ΠΔΕ και εσωτερική στάση πληρωμών και φτιάξατε ένα πλεόνασμα με τα κλοπιμαία και τώρα έχει το θράσος ο κ. Τσίπρας να επαίρεται επειδή επιστρέφει μέρος των κλοπιμαίων από τη ληστρική φοροεπιδρομή που εξαπέλυσε εναντίον όλων των Ελλήνων».

Αναφερόμενη στις τροπολογίες είπε, ότι αποτελούν μια αποσπασματική και καθυστερημένη προσπάθεια αντιγραφής των εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη και επιστροφής στο επίπεδο φορολογίας την περίοδο Κυβέρνησης Σαμαρά.

Κλείνοντας είπε: «Κοροϊδεύετε τον κόσμο αλλά αυτό είναι το κύκνειο αφήγημα του «ταλαντούχου» κ. Τσίπρα για να κλέψει ξανά ψήφους και να περιορίσει την εκλογική του συντριβή. Όμως όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μια του κλέφτη , δυο του κλέφτη, τρις και η κακή του μέρα, αλλά η ημέρα των εκλογών έρχεται».